lördag

Fifi och blomsterfröna till Chelsea 1 år

Idag firar lilla Chelsea sin första födelsedag. Classe och Frida ville att temat skulle vara Fifi och blomsterfröna, det skulle vara mycket färg och blommor. Såg fram emot att göra en tårta med Fifi som huvudperson, hon är ju så sööööt. En önskan var även att det skulle vara en våningstårta och en liten bakelse till Chelsea. Tanken var först att göra en två-vångingstårta med en liten bakelse till Chelsea men min sambo kom på ideén att göra det till en tre-våningstårta istället. Jag hade fastnat i 2+1 så jag är glad att han finns där och kommer med kloka ideér då och då :)

 Tårtan fylldes med hallonmousse och vit-choklad-fluff med chokladbottnar. Fifi och dekorationer är gjorda i sockerpasta.

Grattis Chelsea och hoppas du får en underbar födelsedag!
2 kommentarer:

  1. Alla flickors dröm,tänk om man hade fått sån fin tårta när man fyllde år,ja skulle blivit superglad.otrolig duktig är du,och även om du inte bakar tårtor så ofta så finns de annat kul man kan göra.själv gillar ja o baka cupcakes,kakor,glass och sånt annat.Tårtor blir några få ggr under årets gång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Simone! Jag ser faktiskt fram emot att ta en lite paus med tårtorna. Det är av hälsoskäl som jag drar ner på tårtbakandet men jag ser verkligen fram att emot att baka andra godsaker! ;) Du är en stor inspiration på den biten! Älskar variationen på din blogg!!

      Radera